Τέλος Κυνηγετικής περιόδου έχουμε αρκετό καιρό να Οργανωθούμε για την επόμενη Περίοδο!
























Η κυνηγετική περίοδος 16-17 νομίζω ότι ήταν γενικά καλή από απόψεως θηραμάτων σε σχέση με τις 2 προηγούμενες περιόδους, διότι σίγουρα οι καιρικές συνθήκες μας ευνόησαν!
Βέβαια από πιο παλιές περιόδους που και τα οικονομικά μας ήταν καλύτερα δεν το συζητάω μάλλον θα τις έχουμε για να τις αναπολούμε με νοσταλγία.
Τώρα ο καιρός που υπάρχει έως την επόμενη αρχή του κυνηγίου ας συντηρήσουμε τον εξοπλισμό μας και να προσπαθήσουμε να γυμναζόμαστε λίγο εμείς και τα σκυλιά μας, δεν είναι γυμναστική τα τσιπουρακια ε! όχι τώρα να πέσουμε με τα μούτρα στα τσιπουρακια και τον Σεπτέμβρη μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας!
Πρέπει εν τω μεταξύ να ενοχλούμε τους συλλόγους μας, και τις ομοσπονδίες μας, να μην ξεχνάνε να οργανώνονται όλο αυτό το κενό διάστημα, ώστε να είναι σε εγρήγοσει, διότι δεν έχω εμπιστοσύνη στα νέα πολιτικά πράγματα οι πρώτες ενδείξεις  δεν δίνουν αισιοδοξία για το κυνήγι!

Α.Κ. Τέλος Φεβρουαρίου



Όσοι από τους συνάδελφους μπορέσουν και συμπληρώσουν τα στατιστικά ΑΡΤΕΜΗΣ θα είναι καλό για να μάθουμε ορισμένα στοιχεία που μας αφορούν πιο εμπεριστατωμένα! http://apopseiskynigonak.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: